Nieuwsberichten

1 week ago

Rene Teunissen wint de meest prestigieuze prijs die er te winnen is op de #edesegolfclubpapendal! De bestuur en commissiebeke!! Dit is zeg maar de Rydercup van Nederland en dat op het nationaal sportcentrum Papendal. Toch een begrip in Nederland. Met de mooiste drivingrange van Nederland en de beste pro’s die men zich kan wensen!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 weeks ago

Per 1 oktober zal Marjan de Boer als tweede professional op EGC Papendal actief zijn. Het is mooi met iemand samen te kunnen gaan werken die minstens zoveel passie voor de golfsport en het lesgeven heeft als ikzelf, aldus Thomas IJland. Met de komst van Marjan kan er nu 7 dagen per week golfles geboekt worden #OpPapendal.

Marjan de Boer is de eerste Nederlandse speelster die mee ging doen op de Ladies European Tour, waar zij speelde van 1986-2002. Als amateur heeft zij lang voor Nederland ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 weeks ago

Anne van Dam behaalde afgelopen weekend een prachtig resultaat op Golf Club Terramar. Met -26 slagen onder de baan werd zij glansrijk eerste. Ze is inmiddels gezakt tot de 108e plaats in de ranking. 2 Oktober wordt Anne pas 23! Dat belooft nog veel meer voor de toekomst. Wij blijven haar in ieder geval volgen en hopen dat de sportprogramma's in Nederland dat ook gaan doen. gefeliciteerd Anne. Wil je ons je programma van wedstrijden delen?

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

We komen weer in een bijzonder jaargetijde. Langgerekte schaduwen, prachtige zonsondergangen, kou die je plots bij hole 14 tegemoet komt wanneer je voor t donker binnen wilt zijn ... i like golf!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Crow Einstein

http://wallythekat.tripod.com/A_Pages/AA-Videos-YOU-Tube/Crow-Einstein.html
Absolutely amazing.

This trick by a crow is hard to believe - very impressive I always knew crows were very smart

but this one is very good. Enjoy.
ingezonden: Henny Neher

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
Scroll to top