Onze sponsors

Deel in het succes van de Edese GC Papendal

We vinden sponsoren belangrijk voor onze vereniging. Maar – anders dan gebruikelijk – zien we sponsoren zeker niet als klassieke “geldschieters”, maar als organisaties die de centrale thema’s van onze vereniging ondersteunen en versterken : open, vriendschappelijk, duurzaam en sportief. Kleine en grote bedrijven en organisaties die zich bezig houden met producten, diensten en kennis rond deze 4 thema’s zijn van harte welkom. Onze sponsoren ondersteunen actief ons rijke verenigingsleven. Met ruim 900 leden, waaronder meer dan 120 vrijwilligers die samen alle faciliteiten, activiteiten en onze geweldige baan beheren, is onze vereniging voor heel velen een plek waar niet alleen de golfsport doch ook de sociale structuur van grote waarde is. De baan en de club staan niet voor niets in de NGF top-10 van de beste banen van Nederland ! En daar willen sponsoren maar al te graag in participeren.

Maatwerk

Natuurlijk bieden we tegenwaarde voor de bijdragen van sponsoren en dat doen we in allerlei denkbare vormen. Dat is maatwerk. We hanteren daarom geen vaste sponsorpakketten, maar we overleggen met elke sponsor over de eigen toegevoegde waarde en wensen.

Spreekt onze benadering u aan, denkt u dat een sponsorschap ook uw organisatie, uw imago, uw medewerkers en relaties kunnen versterken en wilt u daarover met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op via info@edesegcpapendal.nl , t.a.v. Sponsorcommissie.

Wordt ook sponsor!

Sponsors

Papendal

ABN Amro

AHA de Man

Primera De Mondriaan Didam

ACV

Kars van der Wagen

Kuiper Arnhem

Gilsing Mode

Van Der Valk

Noppies

MKB Advies Partners

Autobedrijf Janssen

De Hofmeester

Sport Medisch Centrum Papendal

Stargroup

Sponsors