Golfprofessionals

Golf Academy Papendal

Op Edese GC Papendal verzorgt Golf Academy Papendal sinds jaar en dag golflessen, trainingen en clubfitting. Golf Academy Papendal bevindt zich in het sporthart van Nederland, namelijk het Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Thomas IJland

PGA Head Professional
Edese Golfclub Papendal
06-41886639
thomas.ijland@icloud.com

Mijn doel is om voor iedere golfer het belangrijkste verbeterpunt te vinden dat het grootste verschil maakt in prestatie op de golfbaan. Ik probeer één tot hooguit twee doelstellingen per les aan te pakken die de meeste invloed heeft op de speler. Aan het einde van de les wil ik graag dat de lesklant weet wat goed gaat, wat beter kan en hoe dit geoefend moet worden. Golfers leren skills door ze te oefenen, niet door naar alleen maar te luisteren naar tips van de pro. Uiteindelijk geldt voor iedere golfer dat beter golf voor meer spelplezier zorgt!

Michael-Unsworth-PGA-Papendal

Michael Unsworth

PGA Professional
Edese Golfclub Papendal
06-19438695
mjunsworth@gmail.com

Ik help u graag al de verschillende golf skills te verbeteren en zo meer van deze sport te genieten. Of u net begint, of al jaren speelt en een lagere handicap heeft, ik zet mijn ervaring graag in zodat u beter begrijpt wat u moet doen, hoe u dat het beste kunt en ook zeker hoe dat voelt. Van tee tot green wil ik bijdragen om uw spel stabieler en scherper te maken. Mijn favoriete omschrijving van de golfswing komt van John Jacobs, de “vader van golf instructie”, een grote man achter de Europese Tour. “Two turns and a swish!” zei hij. Ik weet niet of ik het voor u zo simpel kan maken, maar veel ingewikkelder wil ik niet.

Golfles tarieven

Aantal personen45 min90 min
1 persoon€ 46,50€ 93,00
2 personen€ 51,50€ 103,00 totaal (€ 51,50 p.p.)
3 personen€ 114,00 totaal (€ 38,00 p.p.)
4 personen€ 126,00 totaal (€ 31,50 p.p.)
5 personen€ 134,00 totaal (€ 26,80 p.p.)
6 personen€ 144,00 totaal (€ 24,00 p.p.)

Meer dan 2 personen wordt 90 minuten.

Lessen reserveren bij Thomas IJland en Michael Unsworth

Golflessen worden van maandag t/m zondag gegeven in blokken van 45 minuten. Reserveren kan via elke computer, tablet of smartphone. Op de online lesagenda ProAgenda kan je de dagelijkse beschikbaarheid bekijken en golflessen inboeken. Golflessen en leskaarten kunnen contant, met iDeal of op met PIN. Leskaarten worden aangemaakt in de online agenda.

Je golfspel merkbaar en meetbaar verbeteren op een van Nederlands meest complete en professionele golfbanen? Golf Academy Papendal in Arnhem biedt je de golflessen en faciliteiten die aansluiten bij je persoonlijke ambities, niveau én budget!

Na een intake gesprek wordt er voor iedere les-klant een specifiek programma gemaakt dat aansluit op uw persoonlijke ambities, fysieke mogelijkheden en budget! Het doel tijdens de golflessen is uw een functioneler en effectievere golfer te maken die constanter en met meer plezier speelt.

Les boeken (leden)

Om als lid van de Edese GC Papendal een golfles te boeken:

1. Ga naar de ProAgenda van de Golf Pro
2. Selecteer de gewenste professional.
3. (Indien nodig) Login met uw club gegevens (E-Golf4U)
4. Selecteer de gewenste tijd en klik op bevestig.

Les annuleren (leden)

Om een les te annuleren verzoeken wij u de volgende procedure te doorlopen;

1. Ga naar de ProAgenda van de Golf Pro
2. Selecteer de gewenste professional.
3. (Indien nodig) Login met uw club gegevens (E-Golf4U)
4. Klik op “Afspraken”
5. Klik op “Les annuleren” achter de afspraak
6. Klik op “Ja” voor bevestigen

Betalingsmogelijkheden

U kunt zowel per PIN als contant betalen. Liever een Tikkie? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Voor meer informatie over de Golf Academy klik hier

Scroll to top