Golfprofessionals

Golf Academy Papendal

Op Edese GC Papendal verzorgt Golf Academy Papendal sinds jaar en dag golflessen, trainingen en clubfitting. Golf Academy Papendal bevindt zich in het sporthart van Nederland, namelijk het Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Thomas IJland

PGA Head Professional
Edese Golfclub Papendal
06-41886639
thomas.ijland@icloud.com

Mijn doel is om voor iedere golfer het belangrijkste verbeterpunt te vinden dat het grootste verschil maakt in prestatie op de golfbaan. Ik probeer één tot hooguit twee doelstellingen per les aan te pakken die de meeste invloed heeft op de speler. Aan het einde van de les wil ik graag dat de lesklant weet wat goed gaat, wat beter kan en hoe dit geoefend moet worden. Golfers leren skills door ze te oefenen, niet door naar alleen maar te luisteren naar tips van de pro. Uiteindelijk geldt voor iedere golfer dat beter golf voor meer spelplezier zorgt!

Marjan de Boer

PGA Professional
Edese Golfclub Papendal
06-22392326
contact@marjandeboer.nl

Gelet op mijn voorliefde voor het golfspel, vind ik het erg leuk om mijn 40-jarige kennis en ervaring te delen via het geven van lessen. Mijn vertrekpunt is altijd de aanwezige- of potentiële vaardigheden van een persoon (anatomie, coördinatie en balans), ongeacht het individuele niveau. Samen met mijn leerlingen probeer ik een goede balans te vinden tussen hun golfpotentieel, spelplezier en -ambities. Een persoonlijk ontwikkelingsplan voorziet in deze balans waarbij plezier in lessen en oefenen centraal staat.

Thomas IJland en Marjan de Boer, samen 70 jaar golfervaring!

Golflessen worden van maandag t/m zondag gegeven in blokken van 45 minuten. Reserveren kan via elke computer, tablet of smartphone. Op de online lesagenda ProAgenda kan je de dagelijkse beschikbaarheid bekijken en golflessen inboeken. Golflessen en leskaarten kunnen contant, met iDeal of op met PIN. Leskaarten worden aangemaakt in de online agenda.

Je golfspel merkbaar en meetbaar verbeteren op een van Nederlands meest complete en professionele golfbanen? Golf Academy Papendal in Arnhem biedt je de golflessen en faciliteiten die aansluiten bij je persoonlijke ambities, niveau én budget!

Na een intake gesprek wordt er voor iedere les-klant een specifiek programma gemaakt dat aansluit op uw persoonlijke ambities, fysieke mogelijkheden en budget! Het doel tijdens de golflessen is uw een functioneler en effectievere golfer te maken die constanter en met meer plezier speelt.

Golfles tarieven

Aantal personen45 min90 min
1 persoon€ 46,50€ 93,00
2 personen€ 51,50€ 103,00 totaal (€ 51,50 p.p.)
3 personen€ 114,00 totaal (€ 38,00 p.p.)
4 personen€ 126,00 totaal (€ 31,50 p.p.)
5 personen€ 134,00 totaal (€ 26,80 p.p.)
6 personen€ 144,00 totaal (€ 24,00 p.p.)

Meer dan 2 personen wordt 90 minuten.

Les boeken (leden)

Om als lid van de Edese GC Papendal een golfles te boeken:

1. Ga naar de ProAgenda van de Golf Pro
2. Selecteer de gewenste professional.
3. (Indien nodig) Login met uw club gegevens (E-Golf4U)
4. Selecteer de gewenste tijd en klik op bevestig.

Les annuleren (leden)

Om een les te annuleren verzoeken wij u de volgende procedure te doorlopen;

1. Ga naar de ProAgenda van de Golf Pro
2. Selecteer de gewenste professional.
3. (Indien nodig) Login met uw club gegevens (E-Golf4U)
4. Klik op “Afspraken”
5. Klik op “Les annuleren” achter de afspraak
6. Klik op “Ja” voor bevestigen

Betalingsmogelijkheden

U kunt zowel per PIN als contant betalen. Liever een Tikkie? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Voor meer informatie over de Golf Academy klik hier

Scroll to top