Golfprofessionals

Golf Academy Papendal

Op Edese GC Papendal verzorgt Golf Academy Papendal sinds jaar en dag golflessen, trainingen en clubfitting. Golf Academy Papendal bevindt zich in het sporthart van Nederland, namelijk het Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Thomas IJland

PGA Head Professional
Edese Golfclub Papendal
06-41886639
thomas.ijland@icloud.com

Mijn doel is om voor iedere golfer het belangrijkste verbeterpunt te vinden dat het grootste verschil maakt in prestatie op de golfbaan. Ik probeer één tot hooguit twee doelstellingen per les aan te pakken die de meeste invloed heeft op de speler. Aan het einde van de les wil ik graag dat de lesklant weet wat goed gaat, wat beter kan en hoe dit geoefend moet worden. Golfers leren skills door ze te oefenen, niet door naar alleen maar te luisteren naar tips van de pro. Uiteindelijk geldt voor iedere golfer dat beter golf voor meer spelplezier zorgt!

Marjan de Boer

PGA Professional
Edese Golfclub Papendal
06-22392326
contact@marjandeboer.nl

Gelet op mijn voorliefde voor het golfspel, vind ik het erg leuk om mijn 40-jarige kennis en ervaring te delen via het geven van lessen. Mijn vertrekpunt is altijd de aanwezige- of potentiële vaardigheden van een persoon (anatomie, coördinatie en balans), ongeacht het individuele niveau. Samen met mijn leerlingen probeer ik een goede balans te vinden tussen hun golfpotentieel, spelplezier en -ambities. Een persoonlijk ontwikkelingsplan voorziet in deze balans waarbij plezier in lessen en oefenen centraal staat.

Thomas IJland en Marjan de Boer, samen 70 jaar golfervaring!

Golflessen worden van maandag t/m zondag gegeven in blokken van 45 minuten. Reserveren kan via elke computer, tablet of smartphone. Op de online lesagenda ProAgenda kan je de dagelijkse beschikbaarheid bekijken en golflessen inboeken. Golflessen en leskaarten kunnen contant, met iDeal of op met PIN. Leskaarten worden aangemaakt in de online agenda.

Je golfspel merkbaar en meetbaar verbeteren op een van Nederlands meest complete en professionele golfbanen? Golf Academy Papendal in Arnhem biedt je de golflessen en faciliteiten die aansluiten bij je persoonlijke ambities, niveau én budget!

Na een intake gesprek wordt er voor iedere les-klant een specifiek programma gemaakt dat aansluit op uw persoonlijke ambities, fysieke mogelijkheden en budget! Het doel tijdens de golflessen is uw een functioneler en effectievere golfer te maken die constanter en met meer plezier speelt.

Golfles tarieven

Aantal personenTijdPrijs per lesPrijs per persoon
1 persoon45 minuten€ 46,50€ 46,50
2 personen45 minuten€ 51,50€ 25,75
3 personen45 minuten€ 57,00€ 19,00
4 personen45 minuten€ 63,00€ 15,75
5 personen45 minuten€ 67,00€ 13,40
6 personen45 minuten€ 72,00€ 12,00

Lessen zijn ook beschikbaar in blokken van 90 minuten.

Les boeken (leden)

Om als lid van de Edese GC Papendal een golfles te boeken:

1. Ga naar de ProAgenda van de Golf Pro
2. Selecteer de gewenste professional.
3. (Indien nodig) Login met uw club gegevens (E-Golf4U)
4. Selecteer de gewenste tijd en klik op bevestig.

Les annuleren (leden)

Om een les te annuleren verzoeken wij u de volgende procedure te doorlopen;

1. Ga naar de ProAgenda van de Golf Pro
2. Selecteer de gewenste professional.
3. (Indien nodig) Login met uw club gegevens (E-Golf4U)
4. Klik op “Afspraken”
5. Klik op “Les annuleren” achter de afspraak
6. Klik op “Ja” voor bevestigen

Betalingsmogelijkheden

U kunt zowel per PIN als contant betalen. Liever een Tikkie? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Voor meer informatie over de Golf Academy klik hier

Scroll to top

EXTRA NIEUWSBULLETIN : HEROPENING GOLFBAAN PER 11 MEI !

Goed nieuws : we hebben de officiële toestemming van de Gemeente Arnhem en de Veiligheidsregio ontvangen dat we met ingang van maandag 11 mei a.s. de golfbaan mogen heropenen. De protocollen die we daarvoor hebben moeten aanleveren zijn goedgekeurd. De protocollen bevatten diverse maatregelen en voorzieningen ten aanzien van de baan, clubhuis, driving range, gedragsregels, tijdelijke lokale spelregels, hygiëne, etc.

We gaan op 11 mei a.s. gefaseerd en dus stap voor stap de baan heropenen. De eerste 2 weken moeten alle maatregelen en procedures gaan inlopen, moeten de vele vrijwilligers zich inwerken en moeten we alles organisatorisch beheersbaar houden. Ieders gezondheid en veiligheid moeten immers zo goed mogelijk zijn verzekerd . En we willen als vereniging uiteraard geen problemen krijgen met externe controles op de naleving van de protocollen.

Voor de heropening van onze golfbaan betekent dit in het kort het volgende :

  • Met ingang van 11 mei tot 1 juni a.s. kunnen alleen leden spelen. Rond 1 juni a.s. wordt bezien of we dit verantwoord kunnen uitbreiden en ook greenfee/voucher spelers en/of introducees kunnen toelaten en onder welke voorwaarden.
  • Spelen kan uitsluitend door vooraf via de website een afslag datum/tijd te reserveren, het maximum per flight is 2 (leden), dus tot nader bericht geen introducees c.q. relaties.
  • Het reserveringssysteem via de website gaat zondag 10 mei a.s. in de loop van de ochtend in de lucht. Kunt u om welke reden dan ook niet via de website reserveren, volg dan de instructies in de brief die per e-mail aan alle leden en sponsoren is gezonden
  • Een geldig taslabel is verplicht t.b.v. identificatie en controle bij afslaan en in de baan
  • Alle leden hebben op 9 mei per e-mail een brief ontvangen met informatie, gedragsregels, tijdelijke spelregels en een handleiding voor het reserveren van een starttijd
  • De golfbaan en alle voorzieningen zijn officieel gesloten tussen 20.00 en 08.00 uur. Het is verboden om tijdens deze uren de golfbaan te betreden. Op overtreding staan forse sancties.

We wensen u (weer) veel golfplezier en ….. let een beetje op elkaar !