NGF Voorjaarscompetitie

De indeling voor de NGF voorjaarscompetitie 2023 is bekend!
Mogelijk bent u op deze pagina terecht gekomen omdat u met uw team in dezelfde poule speelt als een van de teams van EGC Papendal ook onderdeel is van uw competitie. U bent van harte welkom op onze baan, waar wij erg trots op zijn.

Op deze pagina vindt u informatie over het competitiespelen op EGC Papendal.

Inge Geerink & Elly Buytenhuijs
Competitie coördinator

NGF

Voorspelen

Spelers van bezoekende teams kunnen in de 2 weken voorafgaand aan de speeldatum op enigszins beperkte tijden, maar wel van maandag t/m zondag een starttijd boeken tegen betaling van het introductietarief van € 42,00 p.p.

Hiervan kan worden afgeweken, wanneer wij een schriftelijke bevestiging hebben ontvangen van de competitiecoördinator waarin staat dat er op basis van wederkerigheid een andere regeling voor voorspelen gehanteerd kan worden.

Reserveren

Wij verzoeken u vriendelijk telefonisch starttijden via ons secretariaat te boeken via 026-4821985, maximaal 2 weken van tevoren.

Per team geldt een maximum van 6 spelers. Iedere speler dient zijn/haar NGF-pasje (digitaal) mee te nemen en op verzoek direct te tonen.

De Competitiedag

Voor informatie over ontvangst en lunch op de competitiedag kan de captain contact opnemen met de captain van het ontvangende team; het diner wordt meestal geregeld tijdens de speeldag zelf. Eventueel kan vooraf ook contact worden opgenomen met de Hofmeester.

Onze golfclub en het restaurant zijn op de competitiedagen vanaf 08.00 uur geopend.

Competitie 2023