Leren of beter golfen?

Neem les bij onze PGA Pro's

Thomas IJland is per 31-05 gestopt met zijn werkzaamheden voor de Golfacademy en golfclub. Het bestuur van de golfclub denkt na over hoe zij in de toekomst de Golfacademy willen gaan vormgeven. Voor vragen daarover kunt terecht bij de golfclub via Contact

Leren of
beter golfen

PGA A Professional

Michael Unsworth

PGA Professional
Edese GC Papendal

Ik help u graag al de verschillende golf skills te verbeteren en zo meer van deze sport te genieten. Of u nu net begint of al jaren speelt met een lagere handicap: ik zet mijn ervaring graag in zodat u beter begrijpt wat u moet doen, hoe u dat het beste kunt doen en vooral hoe dat voelt. Van tee tot green wil ik bijdragen om uw spel stabieler en scherper te maken. Mijn favoriete omschrijving van de golfswing komt van John Jacobs, de ‘vader van golfinstructie’, een grote man achter de Europese Tour. “Two turns and a swish!” zei hij. Ik weet niet of ik het voor u zo simpel kan maken, maar veel ingewikkelder zeker niet.

PGA C-Professional

Peter Mastenbroek

PGA Holland C-Instructeur
Edese Golfclub Papendal
06-28843469
p.mastenbroek@upcmail.nl

Individueel & Groepsles

Tarieven

Lessen reserveren bij Michael Unsworth

Golflessen worden gegeven in blokken van 30 minuten. U kunt reserveren via elke computer, tablet of smartphone. Op de online lesagenda ProAgenda kunt u de dagelijkse beschikbaarheid bekijken en golflessen inboeken. Golflessen en leskaarten kunt u contant of met PIN betalen. Leskaarten worden aangemaakt in de online agenda.

Uw golfspel merkbaar en meetbaar verbeteren op een van Nederlands meest complete en professionele golfbanen? Golf Academy Papendal in Arnhem biedt u de golflessen en faciliteiten die aansluiten bij uw persoonlijke ambities, niveau én budget!

Na een intakegesprek maken we voor u een specifiek programma dat aansluit op uw persoonlijke ambities, fysieke mogelijkheden en budget! Het doel tijdens de golflessen is om u een functionelere en effectievere golfer te maken die constanter en met meer plezier speelt.

Aantal personen 30 Minuten 60 Minuten Leskaart 3x 30 Minuten Leskaart 3x 60 Minuten
1 persoon € 35,00 € 65,00 € 100,00 € 185,00
2 personen € 35,00 € 65,00 € 100,00 € 185,00
3 personen - € 65,00 - € 185,00

Golf Academy Papendal Oud