Stilliggende bal of marker bewogen op green

Regel 13.1

Er is geen straf in als jij, of een andere speler in strokeplay, of je tegenstander in matchplay, per ongeluk een bal of een marker beweegt die stil ligt op de green.
Je moet dan de bal of marker terugplaatsen op de plek waar deze lag. Weet je die plek niet precies schat dan waar deze plek is en plaats de bal of de marker weer terug op deze plek. Stem dit altijd even af met je medespeler of tegenstander.

 

 

 

Als natuurlijke krachten je bal, die stil op de green ligt, doen bewegen is de procedure net anders.
In dat geval is het van belang of de bal al gemarkeerd en opgenomen is geweest en vervolgens is teruggeplaatst. Is dit zo dan moet je de bal terugplaatsen op de plek waar hij lag. Ook hier de plek schatten als die niet meer precies bekend is.
Had je je bal nog niet gemarkeerd en opgenomen, dan moet je de bal wanneer deze door natuurlijke krachten is bewogen, de bal spelen zoals hij ligt.

Scroll to top add_filter( 'tribe_events_week_get_hours', 'filter_week_hours' ); function filter_week_hours( $hours ) { $hour = 0; foreach ( $hours as $key => $formatted_hour ) { if ( $hour < 9 || $hour > 19 ) { unset( $hours[ $hour ] ); } $hour ++; } return $hours; }