Lidmaatschap-1

De 18 holes van de Edese GC Papendal

Lid worden?

Het lidmaatschap van Edese Golf Club Papendal staat open voor iedereen die graag wil golfen.

De vereniging telt 900 leden. Gedurende het hele jaar kunnen nieuwe leden worden aangenomen, afhankelijk van het aantal opzeggingen.

Wilt u een gewoon lidmaatschap (direct of aansluitend op het kennismakingslidmaatschap), dan kunt u hiervoor bij het secretariaat een aanmeldingsformulier aanvragen. Na inlevering van dit formulier zult u door de Welkomstcommissie worden uitgenodigd voor een informatief gesprek.

Heeft u belangstelling? Laat ons dat weten, zodat wij u kunnen informeren over de stand van zaken. Of vul dit contact formulier in

Contributie 2019

 

Seniorleden– zonder entreegeld31 jaar en ouder1.162,-
idem– met entreegeldidem1.005,-
idem21 t/m 30 jaar335,-
idem18 t/m 20 jaar280,-
    
Jeugdledent/m 17 jaar280,-
    

Aspirant jeugdlidmaatschap

 

t/m 17 jaar60,-

Als u uw lidmaatschap wilt beëindigen voor het hierna volgende kalenderjaar, dan moet u dit schriftelijk vóór 1 november van het lopende kalenderjaar melden bij het secretariaat: info@edesegcpapendal.nl.

De 18 holes van de Edese GC Papendal

 Horecabijdrage

 • Seniorleden vanaf 21 jaar betalen een verplichte horecabijdrage van € 65,- per jaar. Hiervoor kunnen consumpties worden gekocht bij restaurant ‘De Hofmeester’.

Kennismakingskaart 2019

Om kennis te maken met de club is er de kennismakingskaart, die onmiddellijk kan ingaan.

Een kennismakingskaart kost € 350,- per jaar. Dit is een stempelkaart die recht geeft op het spelen van 20 x 9 holes (ook te gebruiken voor 18 holes = 2 x 9). Men dient lid te zijn van een bij de NGF aangesloten golfclub. Indien gewenst, kan Edese Golf Club Papendal uw home course worden. Wij verzorgen dan uw NGF-pas en handicapregistratie. De kosten hiervoor bedragen € 60,- per jaar. Er kan maximaal 1 kennismakingskaart per persoon worden gekocht. Als de kaart vol is moet besloten worden of men lid wordt.

De stempelkaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Kennismakingsleden hebben geen recht van introduceren tegen introductietarief.

Kennismakingsleden ontvangen ledenkorting voor de oefenballen op de driving range.

Een kennismakingslid heeft de mogelijkheid deel te nemen aan de meeste clubwedstrijden, waarbij men telkens de kaart moet laten afstempelen.

Na het ingaan van het kennismakingslidmaatschap zal men enige tijd later door onze Welkomstcommissie worden uitgenodigd voor een informatief gesprek.

Bij het secretariaat kan een aanmeldingsformulier worden aangevraagd.

Clubhuislidmaatschap 2019

Het clubhuislidmaatschap is bestemd voor leden die fysiek niet meer in staat zijn om te golfen, maar wel de sociale contacten willen behouden. Het clubhuislidmaatschap geeft recht op:

 • – een NGF-clubpas
 • – het verzorgen van de handicapregistratie
 • – de ledenkorting voor de oefenballen op de driving range

De contributie voor het clubhuislidmaatschap bedraagt:

 • Senioren € 60,-
 • Cateringbijdrage € 65,-

Registratielidmaatschap 2019

Het registratielidmaatschap is bestemd voor vrije golfers en geeft recht op:

 • – een NGF-clubpas
 • – het verzorgen van de handicapregistratie
 • – de ledenkorting voor de oefenballen op de driving range

De contributie voor het registratielidmaatschap bedraagt:

 • Senioren € 60,-
 • Junioren t/m 17 jaar € 40,-

Buitenlidmaatschap 2019

Het buitenlidmaatschap staat open voor personen die volwaardig lid zijn van een gelijkwaardige vereniging (home course), die op minimaal 40 km van onze golfvereniging is gelegen.

De contributie voor het buitenlidmaatschap bedraagt € 535,-.

 

Golf Academy EGC Papendal lidmaatschap

De golfsport hoeft zeker niet duur te zijn! Wij bieden een voordelig en toegankelijk lidmaatschap dat u toegang geeft tot de unieke oefenfaciliteiten van De Edese Golfclub op het Nationaal Sportcentrum Papendal. Als lid van de golf academy wordt u geregistreerd bij de NGF en heeft u recht op verschillende kortingen. Uiteraard heeft u ook toegang tot ons lesaanbod om um golfspel te verbeteren.

 

Onbeperkt oefenen

U heeft onbeperkt toegang tot de onze oefenfaciliteiten en ontvangt 50% korting op de driving-range ballen. In plaats van €1,50 betaald u dus €0,75 per 28 ballen. Uw persoonlijke ballenTAG kunt u opladen bij de horeca, het secretariaat of op de driving-range.

Greenfee Korting

Academy leden ontvangen 20% korting op de 18 holes greenfee op onze uitdagende golfbaan De Edese Golfclub Papendal. U betaald dan dus €48,- per 18 holes in plaats van het standaard tarief van €60,-. Op wintergreens is dit €40,- i.p.v. € 50.

NGF Registratie

De Edese GC Papendal wordt u homecourse wat inhoudt dat u als golfer bij de NGF geregistreerd staat en daarmee uw handicap kunt bijhouden. U ontvangt uw NGF pasje met de daarbij behorende handicap die geregistreerd staat en u het recht geeft overal te kunnen golfen.

Par 3 Pitch & Putt

Het korte spel is ongelooflijk belangrijk en daarom zijn wij blij dat Academy leden 50% korting krijgen op greenfees van de Par 3 baan Pitch & Putt Papendal, direct naast onze driving-range. Hier kunt u uw korte spel perfect oefenen op deze tricky holes en het baanrecord van 42 slagen proberen te verbreken!

Sportcentrum Papendal als thuisbasis voor uw golf!

€99,- per jaar*

 

 • Nieuwe leden ontvangen €10,- aan credit op de ballenTAG.

 • Minimaal 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar.  –n

 • *Eénmalig €17,50 inschrijfgeld.

Scroll to top