Openingstijden

Openingstijden

Baan

De baan is in principe het gehele jaar geopend van zonsopgang tot zonsondergang.
Bij extreme weers- en terreinomstandigheden kan de baan worden gesloten.
Kijk voor teesluitingen hieronder en (verder vooruit) bij Baan: Baanbezetting

Secretariaat

werkdagen van 9:00 tot 16:00

Clubhuis en restaurant ‘De Hofmeester’

• maart t/m oktober:dagelijks van 8:30 tot 1 uur na zonsondergang
• november t/m februari:dagelijks van 9:30 tot 1 uur na zonsondergang
Scroll to top

EXTRA NIEUWSBULLETIN : HEROPENING GOLFBAAN PER 11 MEI !

Goed nieuws : we hebben de officiële toestemming van de Gemeente Arnhem en de Veiligheidsregio ontvangen dat we met ingang van maandag 11 mei a.s. de golfbaan mogen heropenen. De protocollen die we daarvoor hebben moeten aanleveren zijn goedgekeurd. De protocollen bevatten diverse maatregelen en voorzieningen ten aanzien van de baan, clubhuis, driving range, gedragsregels, tijdelijke lokale spelregels, hygiëne, etc.

We gaan op 11 mei a.s. gefaseerd en dus stap voor stap de baan heropenen. De eerste 2 weken moeten alle maatregelen en procedures gaan inlopen, moeten de vele vrijwilligers zich inwerken en moeten we alles organisatorisch beheersbaar houden. Ieders gezondheid en veiligheid moeten immers zo goed mogelijk zijn verzekerd . En we willen als vereniging uiteraard geen problemen krijgen met externe controles op de naleving van de protocollen.

Voor de heropening van onze golfbaan betekent dit in het kort het volgende :

  • Met ingang van 11 mei tot 1 juni a.s. kunnen alleen leden spelen. Rond 1 juni a.s. wordt bezien of we dit verantwoord kunnen uitbreiden en ook greenfee/voucher spelers en/of introducees kunnen toelaten en onder welke voorwaarden.
  • Spelen kan uitsluitend door vooraf via de website een afslag datum/tijd te reserveren, het maximum per flight is 2 (leden), dus tot nader bericht geen introducees c.q. relaties.
  • Het reserveringssysteem via de website gaat zondag 10 mei a.s. in de loop van de ochtend in de lucht. Kunt u om welke reden dan ook niet via de website reserveren, volg dan de instructies in de brief die per e-mail aan alle leden en sponsoren is gezonden
  • Een geldig taslabel is verplicht t.b.v. identificatie en controle bij afslaan en in de baan
  • Alle leden hebben op 9 mei per e-mail een brief ontvangen met informatie, gedragsregels, tijdelijke spelregels en een handleiding voor het reserveren van een starttijd
  • De golfbaan en alle voorzieningen zijn officieel gesloten tussen 20.00 en 08.00 uur. Het is verboden om tijdens deze uren de golfbaan te betreden. Op overtreding staan forse sancties.

We wensen u (weer) veel golfplezier en ….. let een beetje op elkaar !