Nieuwsberichten

2 hours ago

#Overderegels...

Wim de Wit

Ik ben altijd blij met een vraag van uit de club . In de eerste plaats hoef ik dan zelf niet na te denken welk onderwerp ik aan zal snijden, in de tweede plaats en misschien nog wel belangrijker, het gaat dan over problemen uit de praktijk van onze baan. Ik kreeg de volgende:
Aanstonds gaan we op de wintergreens spelen en zijn de zomergreens ‘verboden’ speelterrein. Wat als nu op de zomergreen de bal belandt, wat moet je dan doen?

Komt je bal op de ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 hours ago

Damescommissie
#Damesslotwedstrijd 2017

Anne Lies Eiting

Haar naam werd in het vorige artikel over de slotwedstrijd al even genoemd als winnares van 2016. Maar eigenlijk hoort ze ook thuis in het rijtje van winnaressen van 2017. Wat blijkt: we hebben twee dames op de 3e plaats. Hennie is niet de enige. Mieke heeft hetzelfde aantal punten en is dus ex aequo op de 3e plaats geëindigd in de seriewedstrijden. Zeer slordig van ons dat we het niet gezien hebben. Gefeliciteerd Mieke. Een ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 hours ago

Wedstrijdcommissie
#Ozon: De kop is er af

Wim de Swart

Afgelopen donderdag had de eerste wedstrijd van het nieuwe OZON-seizoen plaats. Maar liefst 56 deelnemers gaven acte de présence. Behalve om de felbegeerde prijzen gaat het hen natuurlijk ook en vooral om het vergaren van de eeuwige roem. Zie in de bijlage wie zich daarvoor al als eersten hebben gemeld.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 hours ago

Wedstrijdcommissie
Interne #Matchplay 2017

Ada Parlevliet

De interne Matchplay van 2017 is zaterdag 11 november afgesloten met de prijsuitreiking. Vrijdag 10 november is de laatste finalewedstrijd onder barre weersomstandigheden gespeeld. De wisselbekers werden uitgereikt aan:
Groep I: Hankees Smit
Groep II: Marjon Nahuijsen, evenals vorig jaar winnaar.
Groep III: Helma Nijssen, zij is de eerste die in deze categorie de beker wint !
De runners-up in de respectievelijke groepen zijn:
Anjo ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 hours ago

Wedstrijdcommissie
#Kampioenen Edese Golfclub Papendal 2017

Dorien Vermeer

Voor de wedstrijdcommissie zit het jaar er op. Alle wedstrijden van dit jaar zijn gespeeld en aan de wedstrijdkalender voor 2018 wordt al gewerkt. Zodra deze definitief is, zal dit via de Nieuwsbrief bekend worden gemaakt en zal deze op de website worden geplaatst. Hieronder zijn alle kampioenen van dit jaar vermeld. Van harte gefeliciteerd !

Clubkampioen
Matchplay Dames Marloes Smit
Matchplay ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
Scroll to top