Nieuwsberichten

4 days ago
Foto's uit het bericht van Edese Golf Club Papendal

Demo middagen in Mei

Vrijdag 18 en zaterdag 19 mei komen de merken Ping en Mizuno met het nieuwste van het nieuwste naar onze driving-range. U bent van harte welkom om vrijblijvend het nieuwste materiaal te komen testen en te vergelijken met uw huidige set. Wilt u persoonlijk advies en een exacte meting met Trackman, reserveer dan uw eigen tijdslot. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

PING.........Vrijdag 18 mei van 14:00 tot 18:00 uur
MIZUNO....Zaterdag 19 mei van 11:00 tot 16:00 ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 days ago

Tempo
René Aveskamp

Tijdens wedstrijden op onze club wordt Ready Golf toegepast. Voornaamste doel: tempo maken. Geen eer meer, slaan als het kan en veilig is, de vlag mag blijven staan. Puristen gruwen er van, vinden dat de essentie van het spel geweld wordt aangedaan. Zo kwam het dat drie lage handicappers (gemiddeld 10) verbaasd en getergd reageerden op het tempo van de achtervolgende flight. Hoe is het mogelijk dat jullie zo snel zijn? Tja. Ready golf dus. Tempo in de baan. Wen er maar aan!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 weeks ago
Hooked On Golf

18 en 19 mei demo middagen van PING en MIZUNO. Kom testen en vergelijken! Edese Golf Club Papendal Papendal

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 weeks ago
Golf Academy Papendal

Voorkomen is beter dan genezen! #mustread

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de golfsport? Benieuwd naar onze prachtige baan bij de Edese Golf Club Papendal en de professionele oefenfaciliteiten van onze driving range? Kom dan 21 April naar de Open Golfdag op Papendal. Er is die dag een clinic en een 9 holes wedstrijd. Geef u nu op via ons inschrijfformulier : http://bit.ly/2HRZv5q

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
Scroll to top