Word jeugdlid! Kom golfen bij Edese GC Papendal !!

Word Jeugdlid!

Golf is een sport voor het leven, als je er jong mee begint heb je er de rest van je leven iets aan! Jong geleerd is oud gedaan.

Kids op de golfbaan!

Lidmaatschap
Wil je beginnen met golf? Kom langs en doe mee!!

Jeugdcontributie 2022
Tot en met 17 jaar  > € 300,- per jaar (mét GVB)
Jeugd t/m 17 jaar > € 150,- per jaar (zonder GVB)

Lessen
Net als met andere sporten zoals voetbal, hockey en tennis ga je eerst golflessen nemen om de basistechnieken aan te leren. De jeugdcoach of golfprofessional gaat je aanleren hoe je de golfclub moet vasthouden (de grip), hoe je moet staan (de houding) en hoe je de bal de lucht in moet slaan. Verder leer je hoe je moet chippen, putten, uit het zand moet slaan en hoe je ver kunt slaan!

Interesse? Meld je aan via onderstaand formulier of email naar info@edesegcpapendal.nl

“Zeker als je de bal lekker ver weg slaat geeft het echt een kick! Golf is echt vet”

Joshua Noorlander, Jeugdlid Edese GC Papendal

Joshua Noorlander KLM Open 2019 Beat The Pro

Kennismaken met golf
Om kennis te maken met golf kun je de eerste 3 lessen gratis meedoen met jeugdlessen op de zondagochtend. Je moet je dan wel aanmelden voor deze lessen. Klik hier. (link naar apart formulier)

Daarnaast zijn er ieder jaar meerdere ‘clinics’ om kennis te maken met de golfsport. Deze clinics duren 2 uur en zijn geheel gratis. Neem dus gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Kleding
Kom gewoon in kleding waar jij je lekker in voelt maar trek wel sportschoenen met profiel aan zodat je lekker stevig staat. Vergeet niet je te kleding aan te passen op de weersomstandigheden. Neem ook altijd een flesje water mee als je gaat golfen.

Uitrusting
Je hoeft in het begin niet een hele uitrusting te kopen, we hebben genoeg materiaal op maat om mee te beginnen. Je kunt dus altijd een clubje lenen bij ons. Word je lid en ga je vaker golfen dan helpen we je graag aan een eigen golfsetje. We adviseren om te starten met een halve set bestaande uit een putter, 4 ijzertjes en een hybride. In een later stadium kan je dan altijd clubs toevoegen. Wil je hier mee over weten neem dan even contact op met onze golfprofessional Thomas IJland.

Locatie
De lessen vinden plaats op de driving range (afslagplaats) van Golfclub Papendal. Als je langs hole 1 over het pad loopt zie je het gebouw staan. Voor de jeugd die al langer golft geld dat je 15 minuten voor de les gaat inslaan. Kom je voor de eerste keer dan meld je bij het kantoor van pro’s op de driving range.

Ouders
Natuurlijk zijn je ouders welkom maar niet om mee te kijken tijdens de lessen. Wij zorgen ervoor dat de lessen veilig zijn daarover hoeven ze zich geen zorgen over te maken. Je ouders mogen tijdens jouw les zelf een balletje wegslaan als ze dat willen of iets gaan drinken in het clubhuis. Het verzamelpunt is altijd bij het kantoor van de pro’s.

Interesse? Neem contact op
Lijkt het jou leuk om te beginnen met golfen? Meld je dan om mee te doen op de zondagochtend. De eerste 3 lessen kun je gratis meedoen. Daarna hopen we dat je je aanmeldt als nieuw jeugdlid van onze golfclub. Wil je liever privéles, boek dan een les in bij één van de golfprofessionals van de Golf Academy. Link naar online lesagenda.

Schema lessen op zondag
Zodra het schema voor 2022 bekend is, laten we het je weten!

Schrijf je nu in!

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou (of een van je ouders) op. Heb je vragen? Bel dan gerust naar het secretariaat of de Pro.

Edese Golf Club Papendal

Papendallaan 22
6816 VD Arnhem
Telefoon: 026 – 482 19 85
E-mail: info@edesegcpapendal.nl

Golf Academy Papendal (o.a. lessen, clubfitting)

Head Pro: Thomas IJland
Telefoon: 06-41886639
E-mail: thomas.ijland@icloud.com
Meer informatie: Golf Academy Papendal

  • Velden met een * zijn verplicht.
Scroll to top