LID WORDEN: GRAAG!

Lidmaatschap

Onze golfclub is een echte ledenclub met momenteel ruim 800 leden. Ruim honderd daarvan zijn actief binnen allerlei commissies. Dat typeert het karakter van onze vereniging: actief, sportief en laagdrempelig. Wilt u eerst een tijdje kennis maken met club en baan. Koop dan een kennismakingskaart. Direct lid worden en dagelijks genieten van alle voordelen? Graag. Bij het secretariaat kunt u een inschrijvingsformulier aanvragen (gebruik het contact-formulier of mail naar  info@edesegcpapendal.nl). Na uw aanmelding krijgt u een uitnodiging van onze Welkomstcommissie. Die zal u wegwijs maken binnen onze club.

LIDMAATSCHAPSTARIEVEN 2020

Lidmaatschap “standaard”Registratie- lidmaatschap
Leden 41 jaar en ouder (zonder entreegeld)€ 1187,-€ 60.-
Leden 36 t/m 40 jaar€ 825.-€ 60.-
Leden 31 t/m 35 jaar€ 510,-€ 60,-
Leden 18 t/m 30 jaar€ 315,-€ 60,-
Jeugdlid t/m 17 jaar€ 285,-€ 40,-
Aspirant jeugdlid€ 60,-
Gezinslidmaatschap€ 25,-
Buitenlid€ 545.-
Clubhuislid€ 60.-

Word nu lid van de Edese GC Papendal t/m 31 december 2021 en betaal € 1.874,- klik hier!!!!

Toelichting

Het standaard lidmaatschap geeft onbeperkt toegang tot de golfbaan. Leden die op 1 januari de leeftijd van 85 jaar of ouder hebben bereikt, ontvangen een korting van
€ 200,- op hun contributie.
Bij een registratielidmaatschap ontvangt men 20% korting op de reguliere greenfee.
Het gezinslidmaatschap staat open voor kinderen t/m 17 jaar indien beide (groot)ouders volledig lid zijn van de vereniging. Ook voor één ouder gezinnen staat dit lidmaatschap open.
Het buitenlidmaatschap staat open voor personen die volwaardig lid zijn van een gelijkwaardige golfclub  (op meer dan 40 km afstand).
Het clubhuislidmaatschap is er voor senior leden die niet meer spelen in de baan. Elk lidmaatschap is inclusief:
– Een NGF clubpas en het verzorgen van de handicapregistratie
– 50% korting op het tarief voor oefenballen op de driving range

        Als u uw lidmaatschap wilt beëindigen voor het hierna volgende kalenderjaar, dan moet u dit schriftelijk vóór 1 november van het lopende kalenderjaar melden bij het
        secretariaat: info@edesegcpapendal.nl.

Horecabijdrage

Seniorleden vanaf 21 jaar betalen jaarlijks een verplichte bijdrage van € 65.- . Hiervoor kunnen consumpties worden gekocht bij “de Hofmeester”.

Kennismakingskaart  (greenfee stempelkaart 20 x 9 holes (of 10 x 18); eenmalig; kosten € 360.-)

De kaart kan onmiddellijk ingaan. De kaart is persoonlijk en niet overdraagbaar. Het kennismakingslidmaatschap is één jaar geldig. Inclusief gebruik van de driving range en korting op de oefenballen.

STARTEN MET GOLF?

Dan is het een goed idee om eerst lid te worden van de aan ons gelieerde Golf Academy. Twee golfleraren staan er voor u klaar. Een lidmaatschap kost € 99.- per jaar (incl. NGF registratie bij de golfclub). Hiervoor krijgt u onbeperkt toegang tot de driving range, 50% korting op oefenballen en 20% korting op de greenfee tarieven van de 18 holes golfbaan. Meer info:  Golf Academy. Voor meer info over het begeleidingstraject van starter naar ervaren golfspeler: lees verder.

Scroll to top