LID WORDEN:   GRAAG!

Onze golfclub is een echte ledenclub met momenteel ruim 800 leden. Ruim honderd daarvan zijn actief binnen allerlei commissies. Dat typeert het karakter van onze vereniging: actief, sportief en laagdrempelig. Wilt u eerst een tijdje kennis maken met club en baan. Koop dan een kennismakingskaart. Direct lid worden en dagelijks genieten van alle voordelen? Graag. Bij het secretariaat kunt u een inschrijvingsformulier aanvragen (gebruik het contact-formulier of mail naar  info@edesegcpapendal.nl). Na uw aanmelding krijgt u een uitnodiging van onze Welkomstcommissie. Die zal u wegwijs maken binnen onze club. 

LIDMAATSCHAPSTARIEVEN 2019

 Lidmaatschap
“standaard”
Registratie-
lidmaatschap
Seniorlid  31 jaar en ouder
        (zonder entreegeld)
€ 1162.-€ 60.-
Seniorlid  18 t/m 30 jaar€ 335.-€ 60.-
Jeugdlid   t/m 17 jaar€ 280.-€ 40.-
Aspirant jeugdlid€ 60.- 
Buitenlid€ 535.- 
Clubhuislid € 60.-

Toelichting

Het standaard lidmaatschap geeft onbeperkt toegang tot de golfbaan. Bij een registratielidmaatschap is men voor elke ronde de greenfee verschuldigd. 
Het buitenlidmaatschap staat open voor personen die volwaardig lid zijn van een gelijkwaardige golfclub  (op meer dan 40 km afstand). 
Het clubhuislidmaatschap is er voor senior leden die niet meer spelen in de baan. Elk lidmaatschap is inclusief:
– Een NGF clubpas en het verzorgen van de handicapregistratie
– 50% korting op het tarief voor oefenballen op de driving range

Horecabijdrage

Bij seniorleden (vanaf 31 jaar) met een standaard lidmaatschap wordt de contributie verhoogd met een horecavoorschot van € 65.- . Dit bedrag wordt bijgestort op hun bartegoed.

Kennismakingskaart  (greenfee stempelkaart 20 x 9 holes (of 10 x 18); eenmalig; kosten € 350.-)

De kaart kan onmiddellijk ingaan. De kaart is persoonlijk en niet overdraagbaar. Inclusief gebruik van de driving range en korting op de oefenballen.

STARTEN MET GOLF? 

Dan is het een goed idee om eerst lid te worden van de aan ons gelieerde Golf Academy. Twee golfleraren staan er voor u klaar. Een lidmaatschap kost € 99.- per jaar (incl. NGF registratie bij de golfclub). Hiervoor krijgt u onbeperkt toegang tot de driving range, 50% korting op oefenballen, 50% korting op de aangrenzende Pitch en Putt baan en 20% korting op de greenfee tarieven van de 18 holes golfbaan. Meer info:  Golf Academy. Voor meer info over het begeleidingstraject van starter naar ervaren golfspeler: lees verder

Scroll to top