Kom golfen bij Edese GC Papendal!

101010_edesegol__002_small

De club in het kort

De Edese Golf Club Papendal heeft prachtige 18 holes baan midden in de natuur van de Veluwe. Uitstekende faciliteiten en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Niet voor niet voor niets is Papendal het trainingsoord van de NGF selecties.

Golf club Papendal telt bijna 800 leden, waarvan ruim 100 actief binnen allerlei commissies. Dat typeert het karakter van onze vereniging: actief, sportief en laagdrempelig.

Wilt u vaker bij ons komen spelen? Kijk dan naar onze proef- en volledige lidmaatschappen!

Volledig lidmaatschap

Met het volledige lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot alles wat de Edese GC Papendal heeft te bieden. Speel zo veel rondjes als je kan!

Let op: voor sommige categorieën bestaat een wachtlijst.

18 - 30 JAAR

€ 350,-

PER JAAR

Onbeperkte toegang tot de 18 holes

Onbeperkte toegang tot 

oefenfaciliteiten

NGF Registratie


31 - 35 JAAR

€ 550,-

PER JAAR

Onbeperkte toegang tot de 18 holes

Onbeperkte toegang tot oefenfaciliteiten

NGF Registratie

POPULAIR


36 - 40 JAAR

€ 840,-

PER JAAR

Onbeperkte toegang tot de 18 holes

Onbeperkte toegang tot 

oefenfaciliteiten

NGF Registratie

POPULAIR


> 40 JAAR

€ 1210,-

PER JAAR

Onbeperkte toegang tot de 18 holes

Onbeperkte toegang tot 

oefenfaciliteiten

NGF Registratie

*Seniorleden vanaf 21 jaar betalen jaarlijks een verplichte bijdrage van € 65,-   dat verwerkt wordt als tegoed bij het restaurant de Hofmeester”.

*GVB of Baanpermissie is vereist voor toegang tot de 9/18 holes baan.

Overige lidmaatschappen en opmerkingen

Op zoek naar een ander lidmaatschap zoals een buitenlidmaatschap? Klik hier en schrijf u in bij de Edese GC Papendal!

LidmaatschapKostenToelichtingInschrijven?
Jeugdlidmaatschap 18- met GVB€ 295 per jaarinclusief trainingen en evenementenMeer informatie
Jeugdlidmaatschap 18- jaar zonder GVB€ 150 per jaarinclusief trainingen en evenementenMeer informatie
Volledig lidmaatschap 85+€ 1010 per jaarLeden die op 1 januari de leeftijd van 85 jaar of ouder hebben bereikt, ontvangen een korting van € 200,- op hun contributie.Word lid!
Registratielidmaatschap 18+€ 75 per jaargeeft 20% korting op de reguliere greenfee en 50% korting op het tarief voor oefenballen op de driving range.Word lid!
Registratelidmaatschap 18-€ 50 per jaargeeft 20% korting op de reguliere greenfee en 50% korting op het tarief voor oefenballen op de driving range.Word lid!
Buitenlidmaatschap€ 555 per jaarHet buitenlidmaatschap staat open voor personen die volwaardig lid zijn van een gelijkwaardige 18 holes golfclub op tenminste 40 km afstand.Word lid!
Clubhuislidmaatschap€ 60 per jaarHet clubhuislidmaatschap is er voor seniorleden die niet meer spelen in de baan. Elk lidmaatschap is inclusief een NGF-clubpas, het verzorgen van de handicapregistratie en 50% korting op het tarief voor oefenballen op de driving range.Word lid!
Horecabijdrage€ 65 per jaarSeniorleden vanaf 21 jaar betalen jaarlijks een verplichte startbijdrage van € 65,- waarvoor consumpties kunnen worden gekocht bij ‘de Hofmeester’. Deze bijdrage is van toepassing voor alle lidmaatschapsvormen behalve voor het registratie- en buitenlidmaatschap.Word lid!
Golf Academy Lidmaatschap€ 175 per jaarGolf Academy Edese GC Papendal maakt het mogelijk om zonder lid te worden van de golfclub voordelig gebruik te maken van onze professionele oefenfaciliteiten en golfbaan + NGF (handicap) registratie: 50% korting op driving range ballen en 20% op greenfee.Meer informatie
Scroll to top