Greenkeepers Edese GC Papendal

AHA De Man

Wij zijn ontzettend zuinig op onze baan. Ook hebben we flink in de de baan geïnvesteerd, waaronder een beregeningsinstallatie.  Met de hulp van AHA De Man, onze greenkeepers, houden we onze baan in topconditie.

De greenkeepers van AHA de Man zijn dagelijks bezig met de kenmerken van onze baan: veel bunkers en in de zomer een taaie rough. De 18 holes baan ligt midden in de natuur. Dus duurzaamheid en milieu staan bij het onderhoud hoog in het vaandel.

Al sinds 2005 werkt onze golfclub met het Committed to Green programma van de NGF.

Dit programma is later overgegaan in het veel breder georiënteerde GEO (Golf Environment Organization) programma. Sinds 2011 is de Edese GC Papendal hiervoor gecertificeerd. Dat kan alleen maar door een nauwe samenwerking met onze greenkeepers.

AHA de Man is al een paar jaar bij ons bezig op de Edese Golf Club. In die tijd is de gemiddelde score via de Players First enquêtes naar de top van Nederland gegaan. Het gevolg: tevreden leden, een wachtlijst voor nieuwe leden en meer greenfeespelers. De bezoekers zijn lovend over de kwaliteit van de fairways en de greens.

Greenkeepers AHA De Man