Leren of beter golfen?

Aanbevolen: onze PGA Professionals

De Golfschool Papendal, onderdeel van Edese Golf Club Papendal, beschikt over drie professionals. Naast Arnoud van Opijnen (head pro), kunt u terecht bij Bianca Dekker en Peter Mastenbroek voor enthousiaste golflessen op alle niveaus.

Zowel leden als niet-leden kunnen gebruik maken van Golfschool Papendal.

Meer weten? stuur dan een bericht aan golfschool@edesegcpapendal.nl

Leren of
beter golfen

Arnoud van Opijnen

Head Pro

PGA AAA Professional, kss4
06-21 58 09 91

“Elke swing die een speler kan herhalen is in principe al een goede swing. Ieder op zijn of haar manier en niveau. Ik help golfers graag een herhaalbare beweging aan te leren en om de angels, die de fouten veroorzaken, er uit te halen. Veel spelers zouden daarnaast meer belang kunnen hechten aan andere belangrijke facetten van deze sport, zoals bijvoorbeeld het mentale gedeelte en een goed gameplan.
Ik ga enthousiast aan de slag om de vereniging én u te helpen om nóg meer plezier in deze sport te krijgen en om u een betere golfer te laten zijn!”

Bianca Dekker

Golf Teaching Professional Level III

06-24 15 07 02

“Mijn passie voor de sport en ervaring als 7-voudig Nederlands Kampioene deel ik graag. Met hierbij de focus op wat goed gaat en wat beter kan. Het laten zien van verschillende mogelijkheden en simpel maken, zodat het meeste plezier aan het spel beleeft kan worden. Ik motiveer en inspireer graag op een positieve manier. Dit met aandacht voor de persoon, het sociaal contact en interesse in elkaar vind ik belangrijk. Naast het overbrengen van mijn liefde voor het spel is de strategie in de baan (course management), hoe je de baan speelt, ook belangrijk. Overzicht en weten wat je kunt als speler.”

Peter Mastenbroek

PGA-C Golfinstructeur

06-28 84 34 69

“Als gepassioneerd golfer en trouw lid van onze golfclub help ik de beginnende golfer graag op een enthousiaste wijze met het aanleren van een goede basis van de verschillende golftechnieken. Daarnaast zet ik mij in voor de jeugd op onze club, want golf is een sport voor het leven. Begin je er vroeg mee dan hebt je er je hele leven iets aan!”

Meer informatie over mijn groepslessen vindt u hier.

Individueel & Groepsles

Tarieven

Lessen bij Golfschool Papendal.

Uw golfspel merkbaar en meetbaar verbeteren op een van Nederlands meest complete en professionele golfbanen? Golfschool Papendal in Arnhem biedt u de golflessen en faciliteiten die aansluiten bij uw persoonlijke ambities, bij uw fysieke mogelijkheden en bij uw eigen ambitieniveau.

Iedereen wil golf natuurlijk zo goed mogelijk leren en beheersen en de sport zo lang mogelijk beoefenen. Onze golfschool streeft er naar om u bij uw persoonlijke doelen een begeleiding op maat te bieden, zodat u maximaal plezier beleeft aan uw sport.

Lessen reserveren 

Golflessen worden gegeven in blokken van 25 en 50 minuten. U kunt reserveren via elke computer, tablet of smartphone. Op de online lesagenda ProAgenda kunt u de dagelijkse beschikbaarheid bekijken en golflessen inboeken. Golflessen en leskaarten kunt u contant of met PIN betalen. Leskaarten worden aangemaakt in de online agenda.

Tarieven Arnoud van Opijnen

Aantal personen 25 minuten 50 minuten
1 persoon € 35,00 € 65,00
2 personen € 37,50 € 70,00
3 personen € 75,00
4 personen € 80,00
5 personen € 85,00
6 personen € 90,00
7-10 personen € 100,00

Tarieven Bianca Dekker en Peter Mastenbroek

Aantal personen 25 minuten 50 minuten
1 persoon € 32,50 € 60,00
2 personen € 35,00 € 65,00
3 personen € 70,00
4 personen € 75,00
5 personen € 80,00
6 personen € 85,00
7-10 personen € 100,00

Golfschool Papendal