Leren of beter golfen?

Aanbevolen: onze PGA Professionals

De Golfschool Papendal, onderdeel van Edese Golf Club Papendal, beschikt over twee professionals. Naast Arnoud van Opijnen (PGA-A professional en head pro), kunt u terecht bij Peter Mastenbroek (PGA Holland C Instructeur) voor enthousiaste golflessen op alle niveaus.

Zowel leden als niet-leden kunnen gebruik maken van Golfschool Papendal.

Leren of
beter golfen

Arnoud

Head Pro
06-21 58 09 91

“Elke swing die een speler kan herhalen is in principe al een goede swing. Ieder op zijn of haar manier en niveau. Ik help golfers graag een herhaalbare beweging aan te leren en om de angels, die de fouten veroorzaken, er uit te halen. Veel spelers zouden daarnaast meer belang kunnen hechten aan andere belangrijke facetten van deze sport, zoals bijvoorbeeld het mentale gedeelte en een goed gameplan.
Ik ga enthousiast aan de slag om de vereniging én u te helpen om nóg meer plezier in deze sport te krijgen en om u een betere golfer te laten zijn!”

Peter

PGA NL-C Instructeur
06-28 84 34 69

“Als gepassioneerd golfer en trouw lid van onze golfclub help ik de beginnende golfer graag op een enthousiaste wijze met het aanleren van een goede basis van de verschillende golftechnieken. Daarnaast zet ik mij in voor de jeugd op onze club, want golf is een sport voor het leven. Begin je er vroeg mee dan hebt je er je hele leven iets aan!”

Meer informatie over mijn groepslessen vindt u hier.

Individueel & Groepsles

Tarieven

Lessen bij Golfschool Papendal.

Uw golfspel merkbaar en meetbaar verbeteren op een van Nederlands meest complete en professionele golfbanen? Golfschool Papendal in Arnhem biedt u de golflessen en faciliteiten die aansluiten bij uw persoonlijke ambities, bij uw fysieke mogelijkheden en bij uw eigen ambitieniveau.

Iedereen wil golf natuurlijk zo goed mogelijk leren en beheersen en de sport zo lang mogelijk beoefenen. Onze golfschool streeft er naar om u bij uw persoonlijke doelen een begeleiding op maat te bieden, zodat u maximaal plezier beleeft aan uw sport.

Lessen reserveren bij Arnoud van Opijnen

Golflessen worden bij Arnoud gegeven in blokken van 25 en 50 minuten. U kunt reserveren via elke computer, tablet of smartphone. Op de online lesagenda ProAgenda kunt u de dagelijkse beschikbaarheid bekijken en golflessen inboeken. Golflessen en leskaarten kunt u contant of met PIN betalen. Leskaarten worden aangemaakt in de online agenda.

Aantal personen 25 minuten 50 minuten
1 persoon € 35,00 € 65,00
2 personen € 37,50 € 70,00
3 personen € 75,00
4 personen € 80,00
5 personen € 85,00
6 personen € 90,00
7-10 personen € 100,00

Golfschool Papendal