Practice makes perfect

Driving Range

Met 26 afslagplaatsen, waaronder 10 overdekte plaatsen, bieden wij een comfortabele en veelzijdige oefenomgeving. Wat onze driving range nu nog uitdagender maakt, is het TopTracer systeem dat beschikbaar is op alle 10 overdekte plaatsen. Dit geavanceerde systeem maakt uw training niet alleen leuker, maar ook afwisselender en effectiever. Trainen op een driving range was nog nooit zo leuk.

Met het TopTracer systeem kunt u uw voortgang bijhouden via een gebruiksvriendelijke app. Hiermee worden uw prestaties vastgelegd en kunt u deze op elk gewenst moment terugkijken en de voortgang van de resultaten bijhouden. Maar ook zonder de bijbehorende app is er een afwisselende oefensessie mogelijk, met als enige verschil dat uw resultaten niet worden bewaard.

Onze driving range heeft ook een gescheiden deel speciaal voor lessen, waar u in alle rust kunt werken aan uw vaardigheden onder begeleiding van onze pro’s. Voor precisietraining zijn er doelen in de vorm van vlaggen, waarvan sommigen overeenkomen met de werkelijke afstanden van enkele van onze par-3 holes! Ideaal om te oefenen voor hole 1! Daarnaast staat er in het midden van de oefenbaan een rugbydoel, een uitstekend hulpmiddel om rechte slagen te trainen.

Niet te vergeten, ons overdekte deel heeft een zeer grote oefengreen voor het putten. Buiten het rangegebouw hebben wij een prachtige, geonduleerde chipping en putting green aangelegd, perfect voor het oefenen van diverse speltechnieken als ook vanuit de bunker.

Gemak staat bij ons voorop. Bij de ballenautomaat kunt u betalen met uw clubkaart of bankpas en kiezen uit manden met 34 of 68 ballen.

De driving range is toegankelijk voor iedereen, elke dag van zonsopgang tot zonsondergang. Kom langs en ervaar zelf hoe onze faciliteiten uw golfspel naar een hoger niveau kunnen tillen.

Driving Range